Yamaha XJ 600 type 51J årgang 1985

Ombygning: Efter påkørsel og tyveri

Desværre var jeg uheldig en tidlig morgen, sommeren 2021, at løbe ind i en der åbenbart mente at, det er okay at påkører mine cykel, midt I et lyskryds.

Selvfølgelig tilkaldte jeg Politiet. De kom hurtigt frem til stedet, og optog rapport. Personerne og bilen der påkørte mig, blev hurtigt opsporet. Da der ikke var nogen fældende beviser, blev der desværre ikke rejst tiltale på bilisten.

Min cykel så jo så ikke alt for godt ud. Havde hugget for bremsen så hårdt, at pakningerne (kobberskriver) var sprunget I bremsefordeleren på for bremsen.

Den blev trukket til værkstedet ikke langt fra ulykkesstedet Og var klar til afhentning et par dage senere. Desværre stadig med buler, ridser og ødelagt plov og spejl. Den kunne dog fint køre. Så jeg tænkte at det var jo også lige meget, jeg havde jo min XJ900 at køre på til hverdag.

Hverken værre eller bedre, så blev cyklen forsøgt stjålet fra parkeringspladsen hvor jeg bor. Fandt den dog senere samme dag. Med ødelagt tændingslås og klippede kabler. Så nu var det tid til en ny overhaling af cyklen.

Når nu det tænkte jeg at, det var anledning til at finde en ny tank uden buler, og så male den forfra. Og da jeg skulle til at male den, tænkte jeg, skal det virkelig være I samme farve? NEJ det skal det ikke.

Jeg havde set en Renault med en syntes jeg, fed farve. Så den begyndte jeg at lede efter, og fandt den til sidst.

Fik stribet cyklen slebet og spartlet, primet og slebet OSV.

Ploven kommer til på et senere tidspunkt, den skal repareres først.

Er godt tilfreds med resultatet. Cyklen får et helt andet udtryk med denne farve. 🙂